Projekt model: Datter begyndt / Projekt: Oprydning aldrig færdigt / Projekt: Akvarel blomster lige til at gå til

Nogle af kursisterne er i gang med portrætter / ansigter, både malede og tegnede… jeg er begyndt med et billede af min datter, har lavet en opvarmningsskitse… altid godt at snige sig ind på motivet.

Jeg bor sammen med min datter, svigersøn og mand… selv om vi er meget hjemme for tiden, har de ikke tid til at sidde model for mig. Måske kender du nogle, der vil sidde stille et par timer, så er det bare at komme igang. Ellers må du bruge foto lige som jeg gør. Jeg har lavet en hurtig skitse uden at måle op og som du kan se, er hun ikke helt rigtig i proportionerne.

Der er nu ryddet op, så jeg kan være der, i de perioder hvor jeg underviser meget, bliver mit malerum til et “kastetingfrasigrum”

Enkle blomster i akvarel

En lille hyggelig og enkel blomst: Mal en troværdig blomsterform, leg med farvere… sjovt og lærerigt.

Denne påskelilje er super enkel, husk at lade det tørre ind imellem… her skal formerne være rigtige, hvis det skal ende med en liljemodel.

Farverne flyder lidt ind i hinanden… forenkling af blomsterform.

Sådan kan du også finde smukke blomsterformer:

Find nogle fine blade/blomster skygger, læg dit akvarelpapir eller lærred under skyggen og tegn formerer op… farverne bestemmer du selv, når du maler… min akvarel ser du måske næste gang (; God fornøjelse!

Tegning af skygger fra hortensiablade. & Freddie slikker solskin.

Det sker på hjemmefronterne

SELVstudieSERVICE1 nr2

SELVstudieSERVICE til dig fra cniemann.dk indtil vi mødes ved FOF Odense-Middelfart-Fredericia