Kunstkurser

Lær at male og tegne på FOF kurser i Fredericia, Middelfart og Odense

Jeg glæder mig til at møde dig, så vi sammen kan opleve glæden ved at tegne og male og udvikle din kreativitet og dine evner.

Der er kurser både formiddag, eftermiddag og aften, og der er korte og længere undervisningsforløb. Du kan læse mere om kurser herunder og på FOF. Efterårets kurser ligger klar på nettet først i Juni 2023.

Send mig en mail og bliv skrevet op allerede i dag, du kan se frem til at undersøge og eksperimentere med de mange muligheder, der findes indenfor tegning og maling.

Du kan også sende mail og tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg ca 6 gange om året holder dig opdateret om kurser, teknikker, udstillinger m.m.

Læs om mig og min passion for at tegne og male

 

Tegning

Her lærer du at tegne så det ligner, men også at lege med forskellige tegneteknikker. Du bliver bevidst om de negative former, lærer at se kontraster og at snyde din hjerne, så det bliver nemmere at se og gengive motivet. Undervisningen er tilretteligt sådan, at dine første usikre streger kan blive til frie armbevægelser.

Akryl

Når du arbejder med akryl, kan du få redskaberne til at arbejde frit med dine personlige kreative ideer. Slip fantasien løs samtidig med, at du lærer om værktøjer, materialer, farver og komposition. I undervisningen lægger jeg stor fokus på at alle kan være med, og individuel vejledning er en fast bestanddel af undervisningsforløbene.Akvarel

Lær om akvarellens uendelige mange teknikker og muligheder. Du kommer til at arbejde frit og får styrket dine kompetencer inden for teknik-håndtering samt materialevalg, så du kan fokuserer på at lege og udforske akvarellens skønne væsen. Under-visningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.