Kurser

Tegnekurser, malekurser og rejser i akryl og akvarel

På kurserne tilbyder jeg kursisterne at udvikle sig og vokse i eget tempo og de får mulighed for at forbedre deres tegne og maleegenskaber på en spændende oplevelses rejse ind i et nyt univers!

Jeg har et stort fokus på individuel læring og er meget omhyggelig med at sikre, at den enkelte kursist får tilføjet en masse spændende teknikker til deres værktøjskasser. Nedenunder kan du se de forskellige udgaver af malekurser, som jeg tilbyder og du kan finde yderligere information om de enkelte kurser.

Se mere på FOF


WePAINT

Tegnekurser-malekurser-Charlotte-Niemann-download-wepaint-akrylmalekurser-

Min dygtige kursist, Bente, og jeg har udviklet en række spændende og sjove malekurser, som du kan købe, downloade og arbejde med i ro og mag hjemme hos dig selv. Vores kurser er overskueligt tilrettelagt, du får seriøs information, og kommer nemt i gang. Arbejdsprocessen er tilrettelagt så du hele tiden bliver udfordret og lærer nyt.

Læs mere om WePAINT


FOF-male & tegnekurser i Fredericia, Middelfart og Odense

Tegnekurser-malekurser-Charlotte-Niemann-FOF-i-Odense-og-Middelfart

Går du og drømmer om at blive bedre til at lege med farver, former og teknikker er du kommet til det rette sted. På mine kurser ved FOF får du muligheden for at udtrykke din kreativitet, slippe fantasien løs og arbejde med akryl- og akvarelmalingens uendelige muligheder. I rummelige undervisningslokaler med højt til loftet vil fokus være på din læring og udvikling.

Læs mere om malekurser


Malerejse 2017

Tegnekurser-malekurser-Charlotte-Niemann-akvarelrejser-lær-akvarel-ppå-hyggelig-akvarel-rejse

Hvert år tager jeg på malerejse med eventyrlystne kursister. Rejserne varierer år for år, men jeg bruger altid meget tid på at finde det perfekte rejsemål, som lever op til mine høje forventninger til motiver, undervisningsmuligheder og indkvartering. Jeg gør mig altid meget umage med at arrangere rejsen, således at deltagerne kan have fuldt fokus på at udvikle deres kunstneriske færdigheder.

Mine malerejser er intense/sjove og som regel gennemgår deltageren en fantastisk udvikling i mødet med spændende motiver, undervisning og andre ligesindede malere.

Læs mere om malerejser