Om mig

Inspiration, nysgerrighed og kreativitet

At arbejde kreativt betyder i min verden, aldrig at stå stille og hele tiden være åben over for nye indtryk, vejr, vind, farver, former og stemninger. At tegne og male er for mig en proces, hvor nysgerrighed og udvikling aldrig stopper, og hvor jeg kan blive ved med at lege med ideer og se verden på nye måder.

Min far var uddannet fotograf og min mor arbejdede med tøjdesign. Kreativitet var en del af min hverdag, fra jeg var helt lille. Der kom mange forskellige kunstnere i mit barndomshjem, og det de arbejdede med, var jeg meget fascineret af. Allerede som barn var min store passion at tegne og male. Da jeg blev 10 år, og de fleste af mine kammerater stoppede med at tegne, blev jeg ved, faktisk vandt jeg som barn flere tegnekonkurrencer.

I 1995 valgte jeg på fuld tid at arbejde med kunst, efter at jeg i en del år havde arbejdet med ideudvikling, design og reklame. Jeg udstiller og sælger mine malerier i diverse gallerier og kunstforeninger. Desuden har jeg arbejdet med flere spændende bestillingsopgaver fx portrætter, kunstnerisk lydisolering, udendørs vægmaleri og senest maling af kopiknogler til et museum.

Når jeg ikke maler selv, deler jeg ud af mine erfaringer på kurser i tegning, akvarel og akrylmaling. Det er fantastisk at videregive min passion og være med til at udvikle den enkelte kursists evner.
Når jeg underviser, finder jeg hele tiden på nye indfaldsvinkler og nye ideer. Mange kursister kommer igen år efter år, men nye kursister er altid velkomne. 

Jeg bor i et stort gammelt hus i en lille fynsk landsby sammen med mand, datter, svigersøn, barnebarn, en kat og to hunde, og her er god plads til kreativ udfoldelse.