SELVstudieSERVICE1 nr. 2

FLADER IGEN: Se hvordan du kan bruger flader også når du vil tegne dybde… og se hvordan du kan bruge flader når du maler en rigtig forårskåd akvarel! Jeg har også malet mange hvide træer i akryl, se fx akryl malereriet nederst. Jeg elsker hvide træer, træer i blomst eller hvor lyset falder, så bladene skinner op mod himlen!

Her bruges skraveringen ( eller penselstrøg ) til at skabe dybde…se de skrå streger på skråningen
Her er alle flader lagt på, i forskellige retninger og toner, så alle flader ser forskellige ud… måske færdig…
eller der kan komme yderligere detaljer på… jeg har brugt foto fra SELVstudieSERVICE1

Hvert forår bliver jeg forelsket i de fantastiske hvide træer.

Disse hvide træer er fra Mols Bjerge, og de er malet frit efter foto…

Det vil sige jeg bruger de farver jeg føler for og medtager de træer/buske jeg har lyst til.

Der er brugt meget vand, tubefarver, tandbørste og hælde teknik. Størrelsen er ca A3, 42×30. Alle har ikke haft disse teknikker, men du kan se lidt af teknikken i denne tulipan akvarelHar du også lyst til hvide træer, brug papiret som den hvide farve… og måske lidt hvid akrylfarve. Find et godt motiv ude i naturen lige nu, eller brug mine foto.

Håber du også får lyst til hvide træer, god fornøjelse!

Hvide trækroner danser med blå skygge!

Se SELVstudieSERVICE1 & +SELVstudieSERVICE2

SELVstudieSERVICE til dig fra cniemann.dk indtil vi mødes ved FOF Odense-Middelfart-Fredericia