Street art i Lucca

Nogle gange opdager jeg det for sent…

Altså gadekunsten, når jeg vandre rundt i en by, ser en sjov gadekunst, og ikke lige tager et foto… men så kommer der en gadekunst til. Nu ville det have været rart med et foto af den første, øv. Nå men så tager jeg heller ikke foto af nummer 2… når jeg nu ikke har den første, men lidt efter dukker nummer 3 op.

Dobbelt øv, over at jeg ikke fotograferede de første, nu kan det da sket ikke betale sig at tage foto… Men nogen gange er der mange kunstværker, lavet af den samme eller forskellige kunstnere. De er kun rigtig sjove, syntes jeg, hvis der er foto af flere, da der mange gange er et samlet tema, så selv om det enkelte måske ikke er så interesant, kan helheden være fantastisk.

Men i Lucca fik jeg samlet nogle stykker. Nogle gange skulle man kikke godt efter for at finde dem, men se her hvor fine de er, hvorfor mon de har dykkermasker på!

Skal din hjerne også lærer nyt, se kurserne på FOF

Læs om: malerejsen til Lucca