Sol, citroner & skønne måltider

Akvarelkursus i Sydspanien på Garden of Lemons d. 11/6-18/6 2022  Pris 8.700 kr

Underviser Charlotte Niemann / fly Billund-Malaga / tilmelding inden d. 20/2/2022

I følge vores værter Henrik & Ingo, er midt i juni måned et af de skønneste tidpunkter på året at besøge Garden of Lemons. Der er næsten garanti for gul sol og blå himmel, og du kan sidde i solen eller i skyggen, og finde skønne inspirerende motiver omkring dig.

I horisonten er bjergene i blålilla nuancer, haverne er fyldt med blomstrene roser, stauder, og smukke gamle oliventræer med grå-rosa furede stammer og spidse grøn-sølvgrå blade. Spændende farver, former og dufte overalt.

Når du trænger til et hvil, kan du holde siesta ved poolen, når sulten skal stilles er skønne veltillavede måltider parat… og når du har brug for hjælp med akvarel-teknikken, farverne, formerne og kompositionen, er jeg klar! 

Se meget mere om Henrik, Ingo, måltiderne og Garden of Lemons 

Sådan cirka kommer din dag til at forløbe:

kl 8.30-9.30 morgenmad  

kl 9.30 planlægnings møde, angående dagens male udfordring 

kl 10.00-12.30 undervisning og maling 

kl 13.00 frokost og kaffe efterfulgt af – måske en siesta 

kl 14.30-17.30 undervisning og maling

kl 17.45 billede gennemgang 

kl 19.00 middag 

Her får du lidt tanker om det, du måske kan forvente, men undervisningen planlægges først når jeg ved hvem deltagerne er.

Der skal selvfølgelig males citroner. Mindst 1 hver dag og citronen kan males på mange måder: både naturalistisk med stoflighed, men også som et abstrakt motiv. Fokus er på hvordan du kan få dybde og liv i den gule farve – hvis citronen males gul og hvordan du kan lege med citronens form. Måske skal smagen af citron males. Advarsel: Du vil måske aldrig opleve citroner på samme måde igen, efter dette kursus 

Desuden forventer jeg at du skal male de store udsigter, og udfordre de mange blå og lilla farver i himlen og bjergene. 

Den turkisblå pool står som en kontrast til alle de organiske former og de naturlige farver, den kan måske bruges i en spændende komposition, hvor der kan bruges kontraster og fantasi. 

Oliventræer – jeg elsker gamle oliventræer, her kan du abstrahere både med farver og udtryksmåde. Algarver har også spændende former og skygger, du skal undersøge skyggerne. Slagskygge, din egen skygge og den skygge der kaldes egenskygge.

Du kommer til at lege med hurtige akvareller/skitser og store formater. Der er stole, borde m.m. der kan flyttes rundt i haven.

Der vil blive akvarel udfordringer, som du kan løse sammen med nogle af dine med-kursister.  Jeg har erfaring for at samarbejde mellem kursisterne giver et enormt skub i udviklingen af den enkelte kursist.

Undervisningen er individuel og du er meget velkommen, ligegyldigt om du er nystartet akvarelmaler, eller om du har malet i mange år. 

Jeg glæder mig til at lære dig om akvarellens mange spændende muligheder. Læs mere om mig  

Pris 8.700 inklusive: 

Undervisning

Overnatning i dobbeltværelse på Garden of Lemon

Fuld forplejning: morgenmad, frokost alle dage, 5 x middag

1 middag på restaurant Los Naranjos – inkl. drikkevarer

2 Inspirations- gåture i nærområdet

Vand, te & kaffe i løbet af dagen

Ikke inkludert:

flybillet (ca. 2.000 kr Billund- Malaga ) ( eventuelt fælles transport til Billund )

transfer: 600 kr pr person tur/retur  Malaga Lufthavn/Garden of Lemons

1 frivillig udflugt til Granada (40 €) + middag på restaurant i Granada (40 €)

Drikkevarer, der kan købes til rimelige priser på Garden of Lemons

Enkeltværelse tillæg 2.100 kr

Du er velkommen til at tage en ledsager med, unden undervisning er prisen 6.500 kr. Der er mange dejlige ture at gå, meget at opdage i omgivelserne og på selve Garden of Lemons.

Materialeliste og yderligere oplysninger om fly får du senere. For yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte mig

Læs og se kursisternes akvareller fra tidligere malerejser til  SamsøLucca