Kurser efterår 2022 og sommer-inspiration

Velkommen til kurser med inspiration, kontraster og farverige fornøjelser. Lige om lidt er det tid til kurser igen, og jeg glæder mig til at se velkendte og nye ansigter. 

Kurser i Fredericia (akryl/akvarel)
Kurser i Middelfart (akryl/akvarel)

Akvarel eventyr, Nordfyns billedskole

Har du endnu ikke betalt, eller tilmeldt dig så er det ved at være tid.  Er du forhåndstilmeldt men ønsker ikke at deltage, må du meget gerne give besked til FOF eller mig, så du ikke optager pladsen for en anden.

 

Sommerinspiration og gammelkone-stunt

Vi havde 15 dejlige dage i Tyskland med teltpløkkerne plantet i Mosel. Faktisk gik det ikke helt som planlagt, 14 dage før ferien lavede jeg et “gammelkone-stunt” fra en 40 cm høj bænk ned over en bordkant og brækkede 3 ribben, men heldigvis er jeg ved at være hel igen.

Når jeg falder over inspiration, brækker jeg som regel ( 7-9-13 ) ikke noget, og her er lidt af den inspiration jeg er faldet for i sommer: