Et sandt citron paradis Malerejsen 2022

Årets malerejse fik citronsmag: 1 uges malerejse i Sydspanien på et virkeligt eventyrligt sted, med skøn mad, hyggelige kursister og smukke akvareller. Kan man ønske sig mere? Skal jeg være helt ærlig kunne vejret godt være en anelse mindre varmt, og jeg er virkelig benovet over kursisternes arbejdsindsats i varmen, jeg vil påstå, at de var helt vilde i varmen.

Garden of Lemons hvor vi boede, byder på unikke muligheder for smukke motiver overalt, og der er gode pladser til at sidde både ude og inde. Værterne Henrik og Ingo serverede hver dag velsmagende og inspirerende mad, og Ingo fortalte gode ( måske sande )historier, når han viste os rundt i lokalområdet og i Granada.

Citronernes form, smag og farve blev undersøgt, og citronerne på Garden of Lemons var noget mere inspirerende end dem jeg kender fra Netto: 

Udsigter og oliventræer var nogle af de motiver der inspirerede, men også spændende atypiske akvareller, med drømmende motiver fandt vej på papiret.

Tak til de 3 rare ledsagere der var med, der gerne ville sidde model et par timer. Stemningen bliver meget intens nå der males efter model, og både for modeller og malere havde det sjovt:

Tak for en fantastisk uge på et smukt sted med dejlige mennesker, håber vi ses igen en anden gang på Garden of Lemons.