Kursus i April 2024 er udsolgt

En uges akvarel kursus, i det smukke Sydspanien fra d. 13/4 2024 på det helt unikke Garden of Lemons, hvor Henrik og Ingo er vores venlige værter.

En drøm af et kursus, en enestående mulighed for at fordybe dig i akvarellens mange spændende muligheder i fantastiske omgivelser. Du får mulighed for at sidde i timevis under gamle krogede grå/blå oliventræer, nyde de mange meget forskellige citron former, male det smukke landskab, se de skønne farver og smage fantastiske mad.

Dagen starter med et hyggeligt morgenmåltid, hvorefter du får introduktion og detaljeret undervisning omkring dagens spændende akvarel opgaver.

I løbet af formiddagen kan du male ved flytbare borde i den skønne store have, der er fyldt med smukke farverige blomster, flotte gamle maleriske træer og dejlige udsigter til bjergene i det fjerne. 

Der er eventyrlige motiver og spændende oplevelser over alt, et rigtigt akvarel paradis. Det er helt fantastisk at kunne sidde nemt og bekvemt, nyde omgivelserne og male i timevis, mens underviseren (mig) vil gøre alt for at hjælpe dig og dine akvareller.

Henriks lækre frokostretter indtages på terressen, hvorefter du kan holde en pause, eller fortsætte maleriet, indtil vi gennemgår dagens akvareller.

Ved aftenstide, skal vi igen nyde et dejligt måltid. Maden er bestående af spændende smagsfulde retter med meget grønt og er baseret på egne, eller lokale råvare.

Sådan forgår de fleste dage, men der bliver også spisning i den lokale landsby, gåture i den omliggende natur og mulighed for en udflugt til Granada. 

Pris inklusive: 

Undervisning i tegning, spændende akvarelteknikker m.m.

Overnatning på Garden of Lemon eller privat ved Henrik og Ingo i nærliggende Landsby

Fuld forplejning: Morgenmad, frokost alle dage, 5 x middag

1 middag på restaurant Los Naranjos – inkl. drikkevarer

2 Inspirations- gåture i nærområdet

Vand, te & kaffe i løbet af dagen

9.900 kr. i dobbeltværelse 

12.200 kr. i enkeltværelse

Ikke inkludert:

flybillet (ca. 2.000 kr Billund- Malaga ) ( eventuelt fælles kørsel til Billund )

transfer: ca. 700 kr pr person tur/retur  Malaga Lufthavn/Garden of Lemons

1 frivillig udflugt til Granada ( ca 48 €) + middag på restaurant i Granada (ca 50 €)

Drikkevarer, der kan købes til rimelige priser på Garden of Lemons

Du er velkommen til at tage en ledsager med, unden undervisning er prisen 7.700 kr. Der er mange dejlige ture at gå, meget at opdage i omgivelserne og altid nemt at finde en skøn rolig plet til en god bog. 

Vent ikke, der er er kun enkelte ledige pladser i Paradis! Tilmelding på mail eller telefon. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Der betales et depositum på 2500.- kr inden d. 1/10 2023. Restbeløbet betales inden d. 15/1 2024  ( Depositum betales ikke tilbage ved afmelding, medmindre der findes en anden deltager )

Jeg glæder mig så meget!

Læs om kurset i Garden of Lemons 2022

Garden of Lemons

FOF kurser tegning/akvarel/akrylmaling starter i September 2023

FOF Odense, Vindegade 72

FOF Middelfart, Fjelsted Harndrup skole

FOF Fredericia