Kunstkurser

Lær at male og tegne på FOF kurser i Fredericia, Middelfart og Odense

Jeg glæder mig til at møde dig, så vi sammen kan opleve glæden ved at tegne og male og udvikle din kreativitet og dine evner.

Der er kurser både formiddag, eftermiddag og aften, og der er korte og længere undervisningsforløb. Du kan læse mere om kurser og tilmelde dig herunder.

Tegning

Her lærer du at tegne så det ligner, men også at lege med forskellige tegneteknikker. Du bliver bevidst om de negative former, lærer at se kontraster og at snyde din hjerne, så det bliver nemmere at se og gengive motivet. Undervisningen er tilretteligt sådan, at dine første usikre streger kan blive til frie armbevægelser.

Tegnekurser Odense

Akryl

Når du arbejder med akryl, kan du få redskaberne til at arbejde frit med dine personlige kreative ideer. Slip fantasien løs samtidig med, at du lærer om værktøjer, materialer, farver og komposition. I undervisningen lægger jeg stor fokus på at alle kan være med, og individuel vejledning er en fast bestanddel af undervisningsforløbene.

Malekurser Odense

Malekurser Middelfart

Malekurser FredericiaAkvarel

Lær om akvarellens uendelige mange teknikker og muligheder. Du kommer til at arbejde frit og får styrket dine kompetencer inden for teknik-håndtering samt materialevalg, så du kan fokuserer på at lege og udforske akvarellens skønne væsen. Under-visningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Malekurser Odense

Malekurser Middelfart

Malekurser Fredericia

Læs om mig og min passion for at tegne og male