Kurser

Tegning, akvarel og akrylteknikker

På alle kurser får du mulighed for at udvikle dig og vokse i dit eget tempo. Du kan med inspirerende undervisning forbedre dine tegne og maleegenskaber og komme på en udviklende rejse ind i en ny verden.

Når jeg underviser har jeg fokus på individuel læring og arbejder på, at den enkelte kursist får tilføjet en masse viden, kreativitet og teknikker til deres værktøjskasser.

Herunder kan du se nogle af de forskellige kurser, som jeg tilbyder:

Kunstkurser

Går du og drømmer om at blive bedre til at udtrykke dig kreativt, se verden anderledes og lege med former, farver og teknikker, så er du velkommen på et af mine kurser. Tegne-, akvarel- og malekurser tilbydes gennem FOF og finder sted i Fredericia, Middelfart og Odense.

Online kurser

WePAINT er online malekurser til dig, der har lyst til at male hjemme. Bente, en dygtig kursist, og jeg har udviklet disse spændende og lærerige malekurser, som købes online. Du lærer blandt andet at finde motiver, blande farver og får gode tips fra både eleven og kunstneren.

male kursus

Malerejser

Oplev verdenen samtidig med, at du får undervisning i tegning og akvarel. Du får hyggeligt socialt samvær, nye færdigheder og skønne oplevelser med hjem i kufferten. Rejserne, der både kan foregå i DK og i udlandet, planlægges grundigt, så du får god tid til at finde inspiration og male.