Så gi`r jeg den kul!

Jeg har ikke tegnet meget med kul, og var ikke særlig vild med denne ret beskidte tegnemåde.

Men der er efterspørgelse på denne færdighed og derfor øver jeg mig. Nu syntes jeg faktisk det er mega sjovt at tegne med kul… & man kan jo nærmest lave det hele helt om… se her hvordan jeg har tegnet videre på denne samme tegning igen, igen og igen. Ind i mellem har jeg bare visket ud med et stykke køkkenrulle.

Jeg har brugt kul/tegnestub/knetgummi/viskelædder/køkkenrulle og så gik jeg i bad bagefter!!!

Jeg ville se hvor mange gange ” jeg kunne starte forfra”

På den andensidste tegning kan du se hvor meget af kullen jeg kunne tage af.

Der gik åbenbart så lang tid at herren ældre under vejs.

Se hvordan jeg maler ansigt i akvarel

Lær om fladetegning i landskab tegnet med blyant