Velkommen til ferniseringen hos FOF i Odense Torsdag d. 24/8 2017 kl. 16.30

Dugfriske akvareller fra Fanø

Fine, fjollede, fantastiske akvareller med inspiration fra Fanø, hvor 15 friske akvarelmalere gik i land i sommer med farve, husholdningssprit, køkkenruller og masser af vand.

FOF-underviser Charlotte Niemann har givet teknisk bistand i processen.

Motiverne blev fundet både til vands og til lands: Vadehavets lys, gamle huse fra Sønder Ho, sjove detaljer fra Nordby og smukke solnedgange fra den brede sandstrand. Luftrummet over Fanø¸ var netop i den uge fyldt med farvestrålende drager, som fløj ind på akvarellerne og gav nogle virkelig anderledes og spændende motiver!

Der er på udstillingen mulighed for at opleve både store og små akvareller malet ved brug af ny Nordiske teknik, store pensler og stort mod.

 

Mandag – Torsdag kl. 10.00 til 15.00 FOF Vindegade 72-74

fra 24. August til 12 Oktober 2017  

 

Udstillere:

Jytte Leonhard Christensen, Ruth Hansen, Finn Erik Madsen, Ole Kronborg, Søren Adeltoft, Lisbet Hansen, Inge-lise Rasmussen, Bodil Dahl, Ingrid Dorethe Viuff,  Anne Mette Hanghøj Dam, Helle Pedersen, Mona Mette Nielsen, Susanne Nielsen

 

2 kommentarer

  1. Tak for invitationen, som jeg (meget) desværre ikke kunne benytte mig af. Jeg var i England og var derved forhindret. Jeg besøger udstillingen en af de første dage. Det glæder jeg mig til.
    Kærlig hilsen
    Jonna

  2. Deltagerne på Fanø tour var flittige… håber du havde en god tur og fik set nogle engelske akvareller! kh Lotte

Skriv en kommentar