Online undervisning 2021

YES hvor er kursisterne bare gode, de knokler derudad med fælles opgaver og individuelle projekter. Vi har blandt andet arbejdet med “farven hvid”, dybde og kontrast t malerierne.

Egentlig syntes jeg ikke det er “en line” undervisning, da kommunikationen både er på mail, sms, telefon og jeg har alle liner åbne på iPad, telefon og computer. Ja vi er ind imellem teknisk udfordret, men det går faktisk ski` godt, når jeg selv skal sige det.

Her er vi igang online, nogle gange kan vi se alle deltagere, og andre gange når jeg deler min skærm som her, kan vi kun se nogle enkelte.

Vi starter en ny omgang online undervisning Torsdag i uge 8 2021, kontakt mig, hvis du er interesseret.

Herunder et lille udvalg af projekter fra onlinekurser ( nogle er ikke færdige, men undervejs )

Fra fælles opgaven: Hvad køkkenskabene gemte: