Find vej til kursus

 

KUNSTSKOLEN BLÅ, FREDERICIA, Vejlevej 5 Se kort

Fra Vejlevej køre du på Chr. Winthersvej, Lokalet ligger bag den første bygning på højre hånd, du kan parkerer omme i gården, når jeg har låst porten op, jeg kommer ca. 10 min før tid!

FJELSTED/HARNDRUP SKOLE, Fjellerupvej 26 Se kort

Fra Fjellerupvej kører du af Brolundvej, kør ned af første lille vej/P-plads til højre ( du er nu bag skolen.) Fortsæt til fods med skolen på din højre side, gå ned af trappe ind af dør, ned af trappe og til højre, lokalet ligger for enden af gangen. jeg vil være tilsted ca. 10. min før undervisningen!

FOF ODENSE, VINDEGADE Se kort

Gå ind af Vindegade 72 gå ned af trappe, hvis døren er låst… kommer jeg lige om lidt ellers gå ind drej til venstre, lokalet ligger for enden af gangen… hvis denne dør er låst… vent, jeg er nok lige på trapperne!

Du kan også gå op af to trapper og til højre der findes lille cafe… hvor du kan købe kaffe m.m.