Arbejdet med at skrive/male/tegne bogen MADKUNST er ( måske ) ved at være slut. Bogen har været undervejs i over 2 år. Jeg håber at den udkommer i foråret 2020. Det bliver en flot ( syntes jeg selv ) bog på 50 sider, fyldt med Fjelsted skovs historie, skønne opskrifter fra deres dygtige kokke og akvareller/malerier fra mig. Jeg glæder mig til at vise den frem.

Vi bor i en meget stor forhenværende Brugs i Fjelsted. For ca. et år siden beslutter min mand, min datter, svigersøn og jeg at vi vil bo under samme tag. I godt et år har vi bygget om. Vi regner med at de unges bolig er færdig her i foråret, det bliver rigtig godt.

Mit galleri er blevet lidt mindre og ligner i øjeblikket en ufærdig installation, men jeg håber at de unge hjælper mig med at sætte galleriet i stand, når vi er færdige med deres bolig.

Sådan ser det ud lige nu, deres indgang, spisestue, køkken og dagligstue er et stort rum. Indgang til venstre og udgang til fælles have til højre. ( Gad vide hvem der slår græs? )

Igennem nogle år har jeg været udfordret af forskellige sygdomme, derfor har jeg, for 5 måneder siden valgt at lægge min kost om. Det er svært at vide om det hjælper, men indtil videre har min fordøjelse/mave og slimhinder fået det markant bedre. Så jeg fortsætter med at spise tonsvis af grønt og sige nej til sukker, gluten m.m. ( Og nej, jeg har ikke tabt mig! )

Vil du med til det grønne Samsø Juni 2020

eller vil du se nogle af de malerier jeg blev rørt over