De 3 malere fra Fredericia i Odense

Det vil glæde os at se dig til Fernisering Mandag den 8. januar kl. 17.00

 

Elin Fjellerad, Vivian Lindorf & Liselotte Larsen

deler passion for farvernes magi og akrylmalingens mange muligheder.

De deler også bord hver Tirsdag aften på FOF’s malekursus i Fredericia og nu udstiller de sammen ved FOF i Odense.

Vindegade 72-74 I perioden 8. Januar – 8. Februar 2018

Udstillingen er åben fra Mandag til Torsdag 10.00-15.00

 

Elin Fjellerad har haft lyst til at male i mange år, men i 2011 blev det alvor. Hun startede på et malekursus, begyndte helt fra bunden, og nu kan hun slet ikke lade være med at male.

Inspirationen hentes fra naturen og menneskene: Landskaber, figurativt og abstrakt, fortrinsvis akryl på lærred

Elin Fjellerad har udstillet i Kunstskabet i Børkop flere gange og på Vejle stadion.

 

Vivian Lindorf har malet siden 2011, hvor hun startede med at male abstrakt med rulle og spartel. Nu bliver der også malet med pensel, tandbørste, svamp og hvad der ellers giver et spændende aftryk på lærredet.

Malerierne består af rigtig mange lag maling og hun kan godt lide at fordybe sig i det enkelte maleri, som ofte skal igennem mange processer før det er færdigt. Det er første gang Vivian udstiller.

 

Liselotte Larsen har malet og tegnet siden hun var barn. Billedkunstfaget i gymnasiet satte en udvikling i gang, og siden da har hun valgt at arbejde med så mange kreative fag som muligt, også under udannelsen på børnehaveseminariet.

For 20 år siden blev der tid til aktivt at deltage i kurser og få kontinuerligt gang i maleriet. Hun har siden deltaget på mange kurser i både tegning og maling hos forskellige kunstnere. Hun maler og udstiller i Kunstskabet i Børkop.

Liselotte er et søgende menneske som gerne prøver nyt, hun arbejder hele tiden med nye teknikker og nye måder at udtrykke sine indtryk.

 

 

 

 

Skriv en kommentar