Rigtig glædelig Jul & godt Nytår 2022

Julehilsen med alkohol-Ink/plæk, tus og grødris

Dejligt at vi fik et efterår nærmest normalt, altså inden det gik galt og jeg takker for et trods alt dejligt år, med mange gode kursist oplevelser både udendørs i det kolde forår, på “hverdagsholdene” og på den fantastiske gode tur vi havde på Samsø. 

Vi arbejdede med blæk og bambus-pen på Samsø ( se Samsø tur ), min Julehilsen til dig er i år er mit første forsøg malet med Alkohol-ink, en maleteknik der er virkelig sjov at lege med. ( PRØV DET )

Se udviklingen af damerne på de sorte lærreder og se kursist projekter i bunden af denne side.

Jeg ønsker dig og din familie alt godt og håber vi ses i det nye år.

Mange julehilsner

Lotte

Ps. Jeg har været udfordret i dette efterår med både Udstilling/Bogudgivelse og mine forældres død. Der er utroligt mange praktiske opgaver i forbindelse med sygdom og dødsfald. Nogle kursusgange er desværre blevet aflyst. 

Her ser du salgsbetingbetingelserne ifølge FOF omkring aflysninger: Følgende berettiger ikke til delvis eller hel tilbagebetaling: Ændring af undervisningsted. Ændring af underviser. Aflysninger pga. undervisers sygdom ( kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af kursus forløbet. ) Lokaleaflysning ( kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af kursus forløbet. ) 

I forbindelse med Corona har reglerne, som så meget andet været anderledes.

Udvalgte Jule-bær i akvarel fra kursister:

Der blev malet mange fine hængelåse i efteråret, her er 3 ens, men 3 meget forskellige:

Se damer med og uden spejl/stol/strømper