WePAINTs testmalere

WePAINTs malekurser er gennemarbejdet af testmalere

For at højne kvaliteten af malekurserne er en række talentfulde malere, både begyndere og øvede, vilkårligt blevet valgt som testmalere. Opgaverne er udarbejdet af en erfaren underviser i et tæt samarbejde med en (erfaren) elev, og vi har forberedt hver enkelt lektion ned i mindste detalje. Alle malekurser er gennemarbejdet af testmalere for at sikre, at maleoplevelsen bliver så givende og lærerig som muligt.

Vore testmalere siger blandt andet:

”Malekurserne er meget lette at gå til i forhold til det praktiske. Teksten er enkel og fint sammenhængende med billederne. Det er et godt produkt, og man kan jo bruge kurserne igen og igen.”

”Jeg lærte at bryde op og male nyt, så jeg ikke alt for tidligt låser mig fast på et motiv. Det er også meget lærerigt at bruge et begrænset antal farver.”

WePAINT-malekurser - blomster og planter - Malekurser er gennemarbejdet af testmalere

”Jeg har lært at spare på min farver, forstået på den måde, at jeg før havde en masse farve tilovers på paletten. Jeg er glad for at arbejde med andre redskaber end pensel. Den store pensel tog magten fra mig, men jeg glæder mig til at tage kampen op endnu engang. Jeg har lyst til at lære meget mere og male endnu mere.”

WePAINT-malekurser - blomster og planter - Malekurser er gennemarbejdet af testmalere

 

”Blå blomst var en sjov og hurtig opgave, hvor jeg syntes, mit resultat blev godt.”

”Det bedste jeg lærte var alle de flotte farver, der kan blandes af grundfarverne. Man skal ikke nødvendigvis have en forestilling om, hvad billedet skal ligne fra starten. Det ikke er så svært at male abstrakt, men det er svært at få stoppet i tide.”