Mariannes datters dejlige boller… med tegnet opskrift…

På Mariannes hold er vi heldige at få hjemmebagte boller, og denne gang havde hun afprøvet sin datters tegnede opskrift, det blev de ikke dårligere af, prøv selv, start ved 1 og i god tid:

Jeg blev altså lidt i tvivl, da jeg læste opskriften, og måtte have lidt ekstra forklaring, derfor får du lidt yderligere info:

Ved nr 1. Resten af hvedemelet, er den mængde hvedemel der gør at dejen bliver en lind grødmasse.

Ved nr 2. Den surdej der er i glasset skrabes ud og nyt mel fyldes i. Det står ved stuetemperatur og hæver lige så stille p.g.a. den surdej der blev tilbage i glasset. Derved bliver dejen ikke for sur.

Ved nr 5. Når dejen er foldet, kan den nemt holde sig i køleskabet et par dage og bruges når du har lyst. Skær af dejen når den har ligget lidt på køkkenbordet. Stykkerne bliver runde, når de kommer i den varme ovn.

God bagning.

FOF tegne/malekurser start fra d. 20/1 2025

Akvarelkursus på det hyggelige Langeland i Juni 2025

Ønskeseddel til Julen 2024