Hvis du hører til dem der elsker lever, så prøv denne kyllingelever paté.
En af mine favoritopskrifter, nem og hurtig og med masser af smag. Jeg lavede den første gang for ca. 30 år siden, men nu er den genopfundet og med succes prøvet af ved en kursus afslutning… men den er altså kun for leverelskere.
En pakke frossen kyllingelever
4 store skalotteløg hakket fint
ca. 50 gram smør
2 kogte smilende æg
salt, peber og rosmarin… efter smag
Rens kyllingelever når de er næsten optøet, så er det nemt at skærer det uønskede væk. Steg de finthakkede løg gennemsigtige i halvdelen af snøret, tag dem af panden og steg leveren til den er rosa i resten af smørret tilsæt lidt rosmarin, salt og peber.
Blend de stegte løg, leveren, skalotteløg og de smilende æg. Smag til med salt og peber. Det ser måske ikke fantastisk ud, farven er sådan lidt kedelige lever farvet, men det smager virkelig dejligt.
Spis eventuelt en lille sur agurk til…. god appetit!