Ann Sofie har vist stort mod på sine malerier… men også kager kaster hun sig over med hjertet på rette sted… jeg elsker denne kage!!!
18-20 Digestivekiks
100 g smør
3 pakker Philadelphia light cream ost eller 200 g almindelig
3 æg
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker eller 1 stang frisk vanilje
Skal af 1 økø-citron
God blåbær, anden syltetøj eller friske bær
1 Springform 18-20 cm
Knus kiksene fint, smelt smør bland de to dele og pres det sammen ned i bunden af springformen.
Bag i varm 160 grader varm ovn, ikke varmluft… i 5 min, afkøl!
Pisk ost jævnt ed æg, sukker, vanilje og fintrevet citronskal, pisk ikke for meget… massen skal ikke være luftig.
Held fyldet over den afkølede bund og bag ved 160 grader i ca. 40-50min. ( ikke varmluft ) Sluk ovnen og lad kagen stå i lukket ovn i ca. 40-50 min… afkøles på køkkenbord og stilles derefter på køl, gerne til dagen efter hvor Syltetøj eller friske bær lægges på!
Velbekomme!