WePAINT-kurser

WePAINT-kurser for nymalere og øvede malere

Bente og jeg har skabt en række kurser, hvor malere på forskellige niveauer får muligheden for at udvikle deres kompetencer og få indsigt i en masse spændende teknikker, genrer og materialer. De får med andre ord chancen for selv at male unikke og personlige malerier. WePAINT-kurser er for de mere øvede malere, mens EASyPAINT er for nymalere. Malekurserne kan købes online og downloades umiddelbart efter køb, og derefter kan du i ro og mag i lege hjemme og blive en bedre maler.

easypaint-online-akryl-malekurser-med-landskabsmaler-blaa-blomster-m-m

EASyPAINT-kurserne er for nymalere, og på disse malekurser lærer du at arbejde med kompositioner, motiver, materialer, strukturer, teknikker og blanding af farver! Du vil få muligheden få at stifte kendskab med blomster, dyr, strukturer, landskaber og mindful-malerier.

wepaint-akrylmalekurser-kurser-for-oevede-malere-bente-maler-husvild

På WePAINT-kurserne lærer du at skabe malerier, hvor der er fokus på at komponere billeder, arbejde med struktur, stoflighed, farver og teknik så du selv kan udvikle og lege med de mange muligheder der findes med akrylmaling.

Se de forskellige WePAINT-kurser   Se de forskellige EASyPAINT-kurser

 


Læs, hvad vores testmalere siger, og se deres flotte fortolkninger af vores malekurser

wepaint-testmalere-i-akrylmalekurser

For at sikre høj kvalitet og relevans for såvel øvede som nystartede malere, har vi fået vores kurser prøvemalet af en række testmalere. De har ligeledes udtalt sig om, hvilke aspekter af kurserne, de synes om, og hvad der gør dem specielt unikke. Du kan samtidig se eksempler på, hvordan vores testmalere hver især har fortolket kurserne.

Læs hvad vores testmalere siger

 


Kvinderne bag

Bag WePAINT-kurserne står min elev, Bente Petersen, og jeg. Med WePAINT forsøger vi at give alle muligheden for selv at male deres helt egne, unikke malerier.

Jeg har undervist i tegning, akvarel og akrylmaling siden 1994. Jeg har altid arbejdet med tegning, komposition og farver. Jeg har udstillet hos og solgt til et hav af kunstforeninger og private.

Bente har malet og tegnet i mange år og har deltaget i mange malekurser ved flere kunstnere.

bente-og-lotte-kvinderne-bag-wepaint-online-malekurser-i-akrylmaling

WePAINT, the true story!

Det hele startede den tredie torsdag i det herrens år 2009 på en mørk, kulsort, blæsende aften ude foran den lille landsbyskole.

To skikkelser bevæger sig forsigtigt og i små ryk hen af den smalle sti, de nærmer sig P-pladsen, der lyder et bib og med ét bliver det tætte mørke brudt, da lyset i en bil bliver tændt… samtalen er livlig, stemningen er høj; de har været til den ugentlige maleraften….

Eleven og kunstneren blev her enige om at hjælpe andre, der har lyst til at tage på eventyr i maleriets verden. Et eventyr, der foregår på et lærred.

Men det er selvfølgelig alfa og omega at have gode vejvisere med på et sådant eventyr. WePAINT kan være din vejviser på dit eventyr, hvor du selv bestemmer handlingen fra det første penselstrøg til den spændende slutning.

Din fordel er, at du både ser tingene fra underviserens og elevens side… vi har forberedt hvert enkelt kursus ned i mindste detalje, og alle malekurserne er gennemtestet af både øvede og uøvede malere!

 


Få masser af gode råd og tips til skabe smukke og sjove malerier

Vi har lavet en lille video, se den og mal di egen sjove ugle:

Udover denne video har vi samlet en masse udviklende råd og gratis tips, som kan hjælpe dig til at blive en bedre maler. Vi har blandt andet samlet nogle anbefalinger vedrørende konsistens, pigment, farver og grej, så du kan skabe nogle flotte malerier.

Læs mere om vores mange råd og tips

 


For børn

wepaint-maletips-for-børn-og-voksne-leg-med-akrylfarver

Bente og jeg mener at maling er for alle aldersgrupper.  Det er sjovt at male sammen med børn. Børn er meget mere impulsive end voksne, og de kan male de flotteste billeder. Når du maler med børn, er det vigtigt at rose. Det er med til at give børn (og voksne!) lyst til at fortsætte med at tegne og male og dermed udvikle sig. Se også vores andre gode råd til at male med børn, desuden kan du downloade tegninger som I kan farvelægge!

Download malebøger og se flere gode råd