Fredericia, Middelfart og Odense

Lær at male og tegne på kurser i Fredericia, Middelfart og Odense

akryl-kurser-ved-fof-i-odense-middelfart-og-fredericia-laere-at-male-med-akrylmaling-abstrakt-eller-naturealistisk

På mine tegne/malekurser lærer du om teknikker, materialer, former og kompositioner og du får redskaberne til at arbejde frit med dine kreative ideer. I undervisningstimerne lægger jeg stort fokus på at alle kan være med, og individuel vejledning er ikke blot en mulighed, men en fast bestanddel af undervisningsforløbene.

akvarelkurser-vde-fof-odense-vi-maler-akvarel-blomster-fugle-og-bruger-mange-akvarelteknikker-vi-maler-med-akvarelmaling

Du bliver undervist i akryl- og akvarelmalingens mange muligheder på malekurserne, vi arbejder frit/uformelt med maleriers opbygning og styrker dine kompetencer inden for materialevalg samt teknikhåndtering, så du kan fokuserer på at udforske muligheder og ikke blive begrænset af manglende teknik!

tegnekurser-ved-fof-vi-tegner-laer-at-tegne-mange-forskellige-motiver-paa-kurser-ved-charlotte-niemann

På tegnekurserne, får du en grundig undervisning i tegneteknikker, så du føler dig godt rustet til at tegne alle slags motiver lige fra en lille fjeret fugleunge til store gamle barkede træer!

Du kan få både korte og længere undervisningsforløb. Der er kurser både formiddag, eftermiddag og aften, læs mere om de enkelte kurser på FOF.

Jeg se frem til at møde dig, så vi sammen kan opleve glæden ved at tegne og male og jeg glæder mig til gøre dig til en bedre og mere selvsikker tegner/maler!

Tilmeld dig allerede i dag og glæd dig at undersøge og eksperimentere de mange muligheder der findes indenfor tegning/maling…

Læs mere om FOF-malekurser